onsdag 14 november 2012

Tårta - Nalle Puh


Önskemål för denna tårta var Nalle Puh och en 1-a. Det triggade igång mig direkt och jag kan säga att jag ritade upp flera varianter av dekoreringar och hade svårt att bestämma vilken jag skulle gå efter. Det blev ingen... som vanligt sker skapandet under tiden jag håller på, vilket är otroligt roligt :)

Klickbara bilder!

Jag ville att denna barntårta skulle vara färgglad och att det skulle hända nåt mer än det förväntade, så att säga...så jag dekorerade runtom tårtan som en liten upptäcktsfärd, eller rättare sagt efter en saga som i mitt huvud låter ungefär så här: 

Det är Nalle Puhs födelsedag och alla är glada och förväntansfulla för vad den här strålande dagen har att ge.

Bild 1. (gäller bildcollaget nedan)
-Hej fågel!! säger nyckelpigan på sin väg mot blommorna, vackert väder idag!
–Uuunderbart flygväder, svarar fågeln glatt.
Bild2.
Vad nyckelpigan inte vet är att larven också är på väg till samma blomhav. Tänk vad överraskade och glada dom kommer att bli när dom möts där. Det bästa med att bo i den här världen är att alla är vänner och man delar på allt. Blommorna tar aldrig slut…..
Bild3.
…för bakom nästa träd finns fler och en annan nyckelpiga har precis varit där och mumsat…
Bild 4.
Men VAD är det som döljer sig bakom nästa träd? Det ser misstänkt ut som att Ior och Tiger sitter och gömmer sig där.  De gömmer sig för Puh! De ska överraska honom med sång och ballong, alldeles snart. Men OJ, Ior tappar taget om ballongen…den flyger iväg…-åh nej, typiskt mig, säger Ior och hänger med huvudet.
Bild 5.
-Men det gööör inget, säger Tiger uppmuntrande, den flyger mot solen och soltrålar gör oss glada så då är ballongen glad och då är vi glada och om vi är glada så är Puh glad också. Kom så går vi och sjunger för honom.

Collage 1.
Nasse har redan kommit till kalaset, han har med sig en blomma. -Kkkkära nån, är jag först till ditt kalas Puh?
-Jaa, säger Puh…du är först, men inte störst! För det är jag och det är min dag idag, hurraaaaa!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar