söndag 21 augusti 2011

Liverpool


I helgen gjorde jag en Liverpooltårta.

Fylld med ett lager hemmagjord vaniljkräm och sylt, och ett lager med rabarber/jordgubbsmousse.
Spacklad med smörkräm och täckt och dekorerad med sockerpasta.


11 kommentarer:

 1. Åh, titta! Duktiga du! Den skulle min sambo älska! :)

  SvaraRadera
 2. Tack :)
  Jag har en dekorering till som jag inte använde, den borde jag ju skicka till dig så kan du lägga den på en tårta och överraska honom med :)

  SvaraRadera
 3. Det var nog den snyggaste tårta jag sätt. Liverpool for ever :)//Tobias

  SvaraRadera
 4. Hej igen en fråga kan man köpa en sådan tårta av dej. sonen fyller 1år den 30 sep //Tobias

  SvaraRadera
 5. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Mat, bak, bröd, godis, saft, sylt och dylikt är underbart hantverk!Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! Vi tar 250 kr per dag oavsett hur många dagar man vill vara med. Halva priset för den som vill stå ute. KRAM www.levvackert.se el www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Tobias: Tack för din komplimang, den blev jag glad över :) Ang beställning så tar jag ej emot det, jag bakar bara åt mig själv eller nära och kära, då detta bara är en hobby // Annelie

  SvaraRadera
 7. Typs min vanliga tur haha. en fråga till bara hur får man tag på sådan dekorering till en tårta så man kanske kunde försöka göra en lika fin en i alla fall.

  Du har verkligen talang för tårtor o annat.

  //Tobias

  SvaraRadera
 8. Tack Tobias :)

  Fotbollen och loggan har jag gjort av sockerpasta och det köper jag på nätet, tex hos Kakburken eller hos Strössel & Annat. Om du klickar på länkarna på min högersida här så kommer du till dom butikerna :)
  Sen är det bara att rita av en logga på ett smörpapper och skära ut i sockerpastan.
  Rekommenderar att du köper färdigfärgad röd och svart då båda dom färgerna är ganska svåra att färga själv, köp med smak också..mycket gott. Den svarta smakar vanilj :)

  Hoppas det går bra! :)

  SvaraRadera
 9. vad lätt det låter när du säger bara rita av o skära ut hahaha. tänk på att jag är kille och precis oduglig på sådant här;) men någon gång kanske ska vara den första.

  Man kan inte få hyra in dej som lärare haha.

  //Tobias

  SvaraRadera
 10. Hahaha...ja det tänkte jag ju inte på, men vem vet du kanske har oanade talanger och nu få du veta det :) Om du kör fast får jag väl skänka dig den extra dekoreringen som jag har sparad...den är inte utskuren, utan målad med livsmedelsfärg :)

  SvaraRadera
 11. Ska försöka o leta efter dem på vinden o se om jag kan hitta dem. haha.
  Snäll du är som kan tänka dej att offra en så fin dekorering om jag misslyckas. You have made my day.

  //Tobias

  SvaraRadera